Kylpyhuone- ja saunaremontti Turku ja ympäristökunnat

Toimiva, valoisa ja viihtyisä kylpyhuone remontoimalla

Kylpyhuoneremontti – KPL Rakentava Oy
KPL Rakentava Oy toteuttaa kylpyhuoneremontit Turussa ja lähikunnissa kosteusvaurion yllättäessä tai kylpyhuoneen päivittämisessä.

Kylpyhuoneremonttimme mahdollistaa mitä yksilöllisimpien visioiden toteuttamisen. Laattavalinnoilla voi vaikuttaa merkittävästi koko kylpyhuoneen ilmeeseen, joten saamme varmasti uudistettua kylpyhuoneen makusi mukaiseksi. Valinnan vaikeuden edessä autamme sinua materiaalien valinnoissa.

Märkätilojen remontit kannattaa jättää ammattilaiselle, sillä onnistunut remontti vaatii tarkkuutta ja vaativia työvaiheita vesieristyksistä kauniisiin ja kestäviin laatta-asennuksiin. Meillä on Rakentamisen sertifikaatti (ent. VTT-henkilösertifikaatti) märkätilojen vedeneristyksen sekä nestemäisten, kalvomaisten ja levymäisten vedeneristeiden erityisosaamista vaativiin tehtäviin.

Tilaa remontti, jolla saat toimivat, turvalliset ja kauniit kylpyhuoneratkaisut!

Kylpyhuoneremontti voi sisältää:

  • Kosteusmittaukset, huolelliset pohjatyöt ja sertifioidut vesieristykset
  • Uusien kalusteiden, kaapistojen, hyllyjen ja peilien asennukset
  • Uuden valaistuksen asennuksen
  • Laatoitustyöt uusilla, makusi mukaisilla laatoilla
  • Hanojen ja suihkujen asennukset

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen, kun työ tehdään omassa kodissasi, vapaa-ajan asunnossasi tai vanhempiesi/isovanhempiesi kodissa. Asunto voi olla omistusasunto tai vuokra-asunto. Lue lisää kotitalousvähennyksestä vero.fi-sivustolla.

Saunaremontti kotiin tai kesämökille

Saunan tulisi olla kodin tai kesämökin tunnelmallinen tai jopa tunnelmallisin ja rentouttavin paikka.

Jos sauna pölyttyy käyttämättömänä, siinä saattaa olla toiminnallisuuden tai viihtyvyyden kannalta puutteita. On siis saunaremontin aika!

Saunaremontti suunnitellaan sellaisella kokonaisuudella kuin sinä haluat. Tarvittaessa saat meiltä täysin uuden saunan uusia vesieristeitä, lauteita, kiuasta ja pintoja myöten. Meiltä saat myös persoonallisia ratkaisuja, kuten käsityönä valmistetut lauteet ja makusi mukaiset laatoitukset. Asennamme saunaasi myös tunnelmallisen valaistuksen. Halutessasi autamme sopivien materiaalien valinnassa.

Oli kyseessä sitten pienen tai suuren saunan remonttitarve, ota yhteyttä ja niin jutellaan lisää!